Ej faco! Da, da obraćam se baš tebi, onome koji obožava pustolovinu i prirodu, i koji želi skužiti kako se muvati u divljini, sklopiti brlog, zapaliti vatru, penjati se po stijenama, roniti, pratiti tragove, biti nevidljiv, koristiti nož, luk i strijelu... pa da ne navlačim, traže se klinci poput tebe da se pridruže ekipi Bosonogih koja će se kroz ludosti i učenje ufurati u pustolovinu i prirodu do daske.

Nagovori mamu i tatu da te prebace ili ako si malo veći, neka te puste da dođeš. I kaži im da ne brinu minimalac, jer ćeš imati posla sa iskusnom facom koja zna svoju spiku, a uz to Bosonogi su za 0 kuna!🐾


BOSONOGI TRENINZI

Nalazimo se SVAKI PETAK OD 17.00H DO SUBOTE 10.00H NA VALOVINAMA, preko puta nakaradnog skilifta. Obavezno bar litra vode, baterijska lampa, vreća za spavanje, hammock, prikladna obuća i odjeća.

Može se desiti i da učiš "divlju kuhinju" direktno na terenu, ali o tome ćeš biti na vrijeme obaviješten u našoj FACE BOOK I SIGNAL grupi.

Tematike koja će biti odrađene tijekom treninga su sve one relevantne za preživljavanje i snalaženje u prirodi, timski rad mladih, problem solving, proaktivna disciplina, rad na nelimitnosti i na pozitivnom karakterijalnom razvijanju svakog sudionika ove škole.

Naravno, uz učenje ide i igra te nezaboravno druženje tijekom svakog Bosonogi treninga-pustolovine. 🐾