Bosonogi™ Škola preživljavanja, pustolovine i prirode za djecu i mlade

Bosonogi, jedina škola koja bi mogla spasiti život tvog djeteta!

Ej faco! Da, obraćam se baš tebi, onome koji obožava pustolovinu i prirodu, i koji želi skužiti kako se muvati u divljini, sklopiti brlog, zapaliti vatru, penjati se po stijenama, roniti, pratiti tragove, biti nevidljiv, koristiti nož, luk i strijelu... pa da ne navlačim, traže se klinci poput tebe da se pridruže ekipi Bosonogih koja će te kroz ludosti i učenje ufurati u pustolovinu i prirodu do daske.

Nagovori mamu i tatu da te prebace ili ako si malo veći, neka te puste da dođeš. Kaži im da ne brinu minimalac, jer ćeš imati posla s iskusnom facom koja zna spiku!

Treninzi I PUSTOLOVINE Bosonogih

Tematike koja će biti odrađene tijekom treninga Bosonogih, Škole preživljavanja, pustolovine i prirode za djecu i mlade su sve one relevantne za preživljavanje, pustolovinu i snalaženje u prirodi pa i u samom životu. Uz to, daje se ogroman značaj timskom radu, leadership-u, proaktivnosti, problem solvingu, individualnom rastu i formiranju uz disciplinu kojoj mogu zavidjeti mnogi. Uz to, znanja koja dijete nauči ako zatreba, mogla bi mu spasiti život u po život opasnoj situaciji.

Trenutno se u Bosonogima iskusilo više generacija Bosonogih, tj. više stotina djece diljem Istre.

Bosonogi na TV-u

Bosonogi ne gube svoje vrijeme igrajući video igrice, jer njihovi treninzi su super pustolovne igre! Prilog s Dnevnika koji govori o Bosonogima. (Nova TV)

Film Apokalipsa orla štekavca prikazan je diljem zemaljske kugle. Pustolovna je to priča o jednom Bosonogom koji postaje instruktor preživljavanja te se priprema za kraj svijeta. (Eurovision)

Bosonogi su poznati po tome da vole majku prirodu, te oni često organiziraju i realiziraju ekološke akcije. Ovo je dokumentarac o jednoj od tih akcija. (TV Nova)

Jeste li znali da U SLUČAJU KATAKLIZME, UZ ŠTAKORE i ŽOHARE, bosonogi imaju NAJVEČU ŠANSU DA PREŽIVE?

Bosonogi uz to što uživaju u pustolovini, redovito treniraju i tehnike preživljavanja. Oni znaju što treba raditi u slučaju potresa, otmice, atomske i drugih kataklizmi, napada medvjeda, risa i vuka, te brdo drugih. Navečer prije spavanja u hammocku pod zvjezdanim nebom, oni slušaju realne priče o preživljavanju. Oni su utrenirani i uvijek spremni za najgori mogući scenarij.

Ne preuzimamo odgovornost za "ovisnost" koja nastaje kod polaznika škole Bosonogi zbog jakih, zdravih, prirodnih emocija!